Oiva Makkonen Joutsenosta karaokemestari

Oiva Makkonen (oik.) pokkasi Eläkeliiton karaokelaulun mestaruuden 50—64-vuotiaden miesten sarjassa Timo Paanasen ja Keijo Annalan nenän edestä.

Joutsenolainen Oiva Makkonen lauloi itsensä Eläkeliiton karaoken Suomen mestariksi 2017. Valtakunnalliset laulukilpailut päättyivät Kuopiossa keskiviikkoiltana.

Makkosen mestaruus tuli 50—64-vuotiaiden miesten sarjassa. Kaksipäiväisiin kilpailuihin osallistui 77 laulajaa. Muut eteläkarjalaiset osanottajat eivät sijoittuneet palkinnoille tai saaneet kunniamainintoja.

Eläkeliiton karaoken Suomen mestaruuskilpailut käytiin nyt kymmenen kerran. AlfaTV kuvasi karaokekilpailun ja lähettää sen kanavallaan. Kooste semifinaalista esitetään 11. lokakuuta ja finaali 14. lokakuuta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.