Tilataksi ajautui ulos tieltä Kuutostiellä Muukon suoralla väistäessään traktoria — kyydissä ollut asiakas ei loukkaantunut

Asiakasta kuljettamassa ollut tilataksi ajautui ulos Muukon suoralla tänään iltapäivällä hieman kello kolmen jälkeen. Hätäkeskus sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 15.08.

Ulosajo tapahtui, kun tilataksi väisti traktoria ja ajautui tämän jälkeen jostain syystä ulos tieltä. Kyseissä kohdassa on pelastuslaitokselta saatujen tietojen mukaan nopeusrajoituksena 100 kilometriä tunnissa.

Tilataksin kuljettaja ja kyydissä ollut asiakas eivät loukkaantuneet ulosajossa. Asiakas pääsi hetken odottelun jälkeen jatkamaan matkaa saman yhtiön toisella autolla.

Tilataksin kuljettaja jäi paikan päälle odottamaan hinausautoa. Pelastuslaitos kävi paikan päällä, mutta sillä ei ollut mitään tehtävää.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.