Tilaajalle

Harapaisissa porisseet sinapit pääsivät yllättäen japanilaisen kauppajätin Mujin hyllyille — Marika Jaakkolan kastikkeille ja nekuille riittää kysyntää Suomessa, mutta miksi harva lappeenrantalainen tietää niistä?

Markkinointi ja verkostoituminen jäivät vähiin, kun yrittäjäksi heittäytynyt Marika Jaakkola keitteli ja pakkaili kiireessä tuotteita päivästä toiseen. Jälkikäteen hän tajusi, että apua kannattaa pyytää. Lisäksi kävi ilmi, että Lappeenrannassa voisi olla avoimempi ilmapiiri uusille yrittäjille.

Anu Kiljunen

Marika Jaakkola päätyi yrittäjäksi, koska vastaan tuli houkutteleva tarjous. Yrittäjyydestä hänellä ei ollut kauheasti tietoa ennen sitä. "Vaikka stressaan aika paljon asioista, olen myös rohkea."
Marika Jaakkola päätyi yrittäjäksi, koska vastaan tuli houkutteleva tarjous. Yrittäjyydestä hänellä ei ollut kauheasti tietoa ennen sitä. "Vaikka stressaan aika paljon asioista, olen myös rohkea."

Kun kinuskikastike koskettaa kieltä, suuhun leviää ensin vahva suolainen maku. Toffeemainen makeus ja kermaisuus tulevat nopeasti perässä ja pehmentävät suolaisuutta.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset