Asunnosta Kourulassa lähti yli tonnilla tavaraa, Imatralla vietiin mikroauto pihalta – Poliisi pyytää havaintoja varkaustapauksista

Imatralaisen yrityksen tiloista on viety vannetyökalu.

Kai Skyttä

Kuvituskuva.
Kuvituskuva.

Kaakkois-Suomen poliisi pyytää havaintoja Lappeenrannassa ja Imatralla tapahtuneista varkauksista.

Lappeenrannassa Kourulan kaupunginosassa Karankokadulla on murtauduttu asuntoon torstain 30. heinäkuuta ja maanantain 10. elokuuta klo 16.00 välisenä aikana.

– Asunnosta on varastettu kannettava tietokone, tietokonetarvikkeita, merkkijalkineet ja pari reppua. Tavaraa on viety runsaan 1 000 euron arvosta, kertoo rikosylikonstaapeli Oili Saarelainen.

Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena.

Kaksi varkautta Imatralla

Imatralla Vuoksenniskan kaupunginosassa Ensonrannantiellä on murtauduttu yrityksen tiloihin sunnuntain 9.8. klo 19.00 ja maanantain 10.8. klo 5.45 välisenä aikana. Tiloista on anastettu vannetyökalu. Asiaa tutkitaan varkautena.

Imatralla Itä-Siitolan kaupunginosassa Neitoperhonkujalla on anastettu asunnon pihalta punainen Yamaha-mikroauto torstain 23.7. ja lauantain 1.8. välisenä aikana. Asiaa tutkitaan varkautena.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 414 559.