Kiekkohuuma nousee Imatralla — katso video Ketterän kotipelien lippujen ennakkomyynnistä

Tenho Tiilikainen

Aikaisin liikkeelle lähteneillä oli vielä mahdollisuus syynätä itselle paras istumapaikka.
Aikaisin liikkeelle lähteneillä oli vielä mahdollisuus syynätä itselle paras istumapaikka.

Ensimmäiset jonottajat tulivat Ketterän toimiston oven taakse torstaina puolisen tuntia ennen Ketterän mestiskarsintapelien ennakkomyynnin alkamista. Aamukymmeneltä ovien avautuessa Ketterän toimistolle oli ainakin 50 ihmisen jono.

Aivan samanlaista ruuhkaa ei nyt ollut, kuin vuosi sitten Iisalmi-peliin. Toisaalta myyntiaika oli pidempi ja tarjolla oli yksittäisen ottelun lippuja tai lippupaketteja kaikkiin karsinnan kotipeleihin. Lippupaketit olivat aikaisten ostajien suosikkeja.

Lippujen ennakkomyynti jatkuu tänään Ketterän toimistolla Imatrankoskella kello 18 saakka. Huomenna perjantaina ennakkomyyntiä ei ole. Jonkin verran lippuja jätetään jemmaan myytäväksi jäähallin ovelta ennen lauantaina pelattavaa ensimmäistä kotipeliä.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.