Luumäki irtisanoo palvelujohtajasopimuksen Savitaipaleen kanssa — Kristiina Pihlajamäelle lisää vapaa-aikatoimen tehtäviä

Virkayhteistyö loppuu vuodenvaihteessa. Savitaipale osti 40 prosenttia palvelujohtajan työpanoksesta.

Arto Pihlajamäki

Kristiina Pihlajamäki on toiminut Luumäen ja Savitaipaleen kuntien palvelujohtajana viran perustamisesta alkaen.
Kristiina Pihlajamäki on toiminut Luumäen ja Savitaipaleen kuntien palvelujohtajana viran perustamisesta alkaen.

Palvelujohtajan työnkuva muuttuu Luumäellä. Kunta irtisanoo Savitaipaleen kunnan kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen ja lopettaa palvelujohtajan työpanoksen myymisen Savitaipaleelle vuoden 2019 alusta lukien.

Irtisanomiseen päädyttiin, koska Luumäki järjestää vapaa-aikatoimen ja hyvinvoinnin edistämisen tehtäväaluetta uudelleen, ja nykyisen palvelujohtajan hoidettavaksi annetaan näiden alojen tehtäviä. Tähän sakka palvelujohtaja on vastannut muun muassa kunnan ja kuntalaisten edunvalvonnasta sekä toiminut yhteyshenkilönä kunnan ja Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) välillä.

Luumäki ja Savitaipale aloittivat virkayhteistyön vuonna 2009. Virka perustettiin Luumäelle, mutta Savitaipale osti 40 prosenttia palvelujohtajan työpanoksesta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet