Luumäen Alko muuttaa marraskuun lopulla, ovet suljettuna kaksi päivää

Elena Liseytseva

Alkon osoite Luumäen Taavetissa vaihtuu marraskuun lopulla. Itsenäisyyspäivän juhlajuomat voi noutaa jo uudesta myymälästä.

Luumäen Alkon muuuttoaikataulu on varmistunut.
Vanha myymälä palvelee viimeistä kertaa vielä 27. marraskuuta. Sen jälkeen Luumäen Alko on kiinni kaksi päivää. Uusi lähimyymälä avataan S-marketin yhteyteen 30. marraskuuta Taavetin Linnalantiellä.
— Muuton myötä saadaan Luumäelle uuden konseptin lähimyymälä, ja voimme tarjota asiakkaillemme jatkuvasti uudistuvan valikoiman, kertoo Itä-Suomen aluepäällikkö Kaija-Leena Kerkelä Alkon tiedotteessa.
Uuden Alkon valikoima koostuu noin 600 tuotteesta, joista viinejä on 350, panimotuotteita 80 ja väkeviä 170. Myymälä toimii myös verkkokaupan noutopisteenä, joten tarjolla on näin noin 7000 tuotteen valikoima.
Luumäki kuuluu palvelupäällikkö Marjut Tuominen-Himasen myymäläryhmään yhdessä Savitaipaleen ja Lappeenrannan Leirin Prisman myymälöiden kanssa. Henkilöstöä näissä myymälöissä on yhteensä keskimäärin 15.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat