Rekka ajoi kääntymässä olleen henkilöauton perään Savitaipaleella – Henkilöauto ruttuun, kuljettaja sairaalaan

Henkilöauto rutistui rekan törmäyksen seurauksena lunastuskuntoon. Kuljettaja vietiin sairaalaan tutkittavaksi.

Kai Skyttä

Rekka ajoi kääntymässä olleen henkilöauton perään Savitaipaleella – Henkilöauto ruttuun, kuljettaja sairaalaan

Savitaipaleella tapahtui iltapäivällä rekan ja henkilöauton peräänajo. Pelastuslaitos sai hälytyksen keskisuuresta tieliikenneonnettomuudesta hieman ennen puolta viittä.

Onnettomuus sattui Taavetintien ja Lantantien risteyksessä noin viisitoista kilometriä Savitaipaleen keskustasta Taavettiin päin. Taavetintiellä on onnettomuuspaikalla 80 kilometrin tuntinopeusrajoitus.

Päivystävä palomestari Pasi Korpela Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta kertoo, että puutavararekan töytäisemäksi joutunut henkilöauto meni kolarissa ruttuun ja lunastuskuntoon.

Henkilöauto oli tilanteessa kääntymässä Taavetintieltä Lantantielle Heituinlahden suuntaan. Korpela ei osaa sanoa tarkemmin, mikä onnettomuuteen johti.

Henkilöauton kuljettaja loukkaantui, muttei joutunut törmäyksen suurista voimista huolimatta pahoin puristuksiin. Onnettomuudessa ei ollut osallisina muita henkilöitä kuin rekan ja henkilöauton kuljettajat.

Korpela kertoo kuljettajan pysyneen törmäyksen jäljiltä tajuissaan, mutta hänen mukaansa kyseessä on lievän ja vakavan loukkaantumisen rajatapaus. Rekan kuljettaja ei saanut vammoja.

Taavetintie ehti olla onnettomuuden takia suljettuna tunnin, selviää pelastuslaitoksen tiedotteesta. Korpela kertoi hieman ennen puoli kuutta, että liikenne tiellä on palaamassa normaaliksi.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Päivitetty 17.47: Lisätty maininta onnettomuuden aiheuttamasta häiriöstä muulle liikenteelle.

Luetuimmat