Poliisi tutkii kahta Joutsenossa sattunutta pahoinpitelyä: Mies löi toista teräaseella, toisessa tapauksessa mies pahoinpiteli entistä vaimoaan

Arkisto

Poliisi tutkii kahta Joutsenossa tapahtunutta pahoinpitelyä. Kuvituskuva.
Poliisi tutkii kahta Joutsenossa tapahtunutta pahoinpitelyä. Kuvituskuva.

Poliisi tutkii Joutsenossa tapahtunutta pahoinpitelyä.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että noin 40-vuotias mies löi tuntemaansa miestä teräaseella kylkeen. Teko tapahtui joutsenolaisessa yksityisasunnossa sunnuntaina alkuillasta.

Uhri on noin 55-vuotias mies. Hänet vietiin Etelä-Karjalan keskussairaalaan. Poliisin mukaan uhrin vammat eivät ole hengenvaarallisia.

Poliisi on pidättänyt 40-vuotiaan miehen ja epäilee tätä tapon yrityksestä. Poliisi jatkaa jutun tutkintaa kuulusteluilla ja kertoo tutkinnan etenemisestä myöhemmin. Sekä tekijä että uhri ovat poliisille entuudestaan tuttuja.

Mies pahoinpiteli ex-vaimoaan ja uhkaili tämän miesystävää

Maanantaina illalla noin 50-vuotias mies pahoinpiteli yksityisasunnossa entistä vaimoaan maanantaina illalla. Mies kuristi naista ja kaatoi tämän lattialle. Sen jälkeen mies uhkasi kirveellä entisen vaimonsa nykyistä miesystävää.

Ex-vaimo ja nykyinen miesystävä pääsivät ulos asunnosta. Mies lukittautui asuntoon eikä noudattanut poliisin käskyä.

Muutaman tunnin jälkeen poliisi murtautui asuntoon ja otti miehen kiinni epäiltynä pahoinpitelyyn ja laittomaan uhkaukseen. Kiinniotettaessa mies ei tehnyt vastarintaa.