Kaksi kuoli ja yksi loukkaantui Kuutostien onnettomuudessa Utissa — mukana neljä autoa

Lukijan kuva

Kuutostien maanantaisessa liikenneonnettomuudessa kuoli kaksi ihmistä.
Kuutostien maanantaisessa liikenneonnettomuudessa kuoli kaksi ihmistä.

Kuutostiellä Utissa maanantaina iltapäivällä sattuneessa liikenneonnettomuudessa kuoli kaksi ihmistä. Lisäksi yksi loukkaantui.

Tarkka tapahtumapaikka oli noin kolme kilometriä Utista Lappeenrannan suuntaan Metsontien risteyksen kohdalla.

Onnettomuudessa olivat osallisina henkilöauto, pakettiauto, kuorma-auto sekä säiliörekka. Kaksi kuollutta olivat henkilöautossa. Pakettiauton kuljettaja loukkaantui, ja hänet vietiin sairaalahoitoon.

Silminnäkijän mukaan Kouvolan suuntaan matkalla ollut auto oli ajautunut suoralla tiellä rekkaa päin. Siitä auto oli kimmonnut pakettiauton keulaan. Kuorma-auto ei osunut muihin onnettomuusautoihin, mutta kärsi vaurioita ilmaan lentäneistä auton osista.

Henkilöauto tuhoutui kolarissa täysin, ja pakettiauton keula romuttui. Rekan vasen etukulma kärsi vaurioita.

Veera Miettinen

Onnettomuus sattui noin kolme kilometriä Utista Lappeenrantaan päin.

Päivystävän palomestarin Petri Tiaisen mukaan pelastuslaitos käytti hydraulisia pelastusvälineitä leikatessaan ajoneuvoja auki ja raivatessaan onnettomuuspaikkaa. Kuorma-auto pystyttiin ajamaan paikalta, mutta kolme muuta autoa hinattiin pois.

Onnettomuuspaikalla oli käytössä kiertotie, joka ei kuitenkaan kestänyt raskaan liikenteen painoa. Raskas liikenne pysäytettiin ja ohjattiin tapahtumapaikan ohi toista kaistaa.

Onnettomuuspaikka saatiin raivattua iltakuuden jälkeen ja liikenne sujuu normaalisti. Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta klo 14.29.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.