Lue uusimmat uutiset, nauti hyvän mielen jutuista ja katso Kotiteollisuuden keikka: Etelä-Saimaan verkkosivuilla paljon materiaalia pääsiäisen pyhiksi

Mika Strandén

Pääsiäisen aikaan luvassa on hyvän mielen juttuja, joiden joukossa tarinaa Leea Ohtamaan pientilalta Taipalsaarelta.
Pääsiäisen aikaan luvassa on hyvän mielen juttuja, joiden joukossa tarinaa Leea Ohtamaan pientilalta Taipalsaarelta.

Etelä-Saimaa ilmestyy vielä pitkäperjantaina. Vaikka painettu lehti ei ilmesty lankalauantaina ja pääsiäispäivinä, Etelä-Saimaalla on tarjolla paljon luettavaa sähköisessä muodossa.

Kaakon Viestinnän uutistoimisto työskentelee jokaisena päivänä, joten uutiset ovat tarjolla tuoreeltaan Etelä-Saimaan verkkosivuilla.

Pitkäperjantai-iltana iltana Etelä-Saimaa lähettää Nuijamiehen Karanteeni-liven suorana lähetyksenä kello 19 alkaen verkkosivuillaan. Kotiteollisuus, lappeenrantalainen suomipopyhtye Aston Kalmari sekä Minna Mänttäri & Seppo Äikäs -duo esiintyvät tyhjälle katsomolle. Tilaisuuden Nuijamiehessä juontavat Mari Perankoski ja Antti Hyyrynen. Tapahtumaan voi ostaa vapaaehtoisen lipun Nuijamiehen nettisivujen kautta, mutta sitä pääsee katsomaan myös maksutta.

Sunnuntaina lähetämme pääsiäispäivän jumalanpalveluksen suorana Sammonlahden kirkosta kello 10.

Juttuja hyvän mielen -keikoilta

Toimittajat ovat miettineet juttukeikkoja ja -aiheita, joista heille on tullut erityisen hyvä mieli. Keräsimme arkistosta näitä juttuja luettavaksi pääsiäisen aikaan.

Luvassa on muun muassa käynti pientilalla Taipalsaarella, kohtaaminen Koskisen koripallopariskunnan kanssa ja hyppääminen tukkijunan kyytiin. Lisäksi juttua on odotettavissa niin Voitto-varsasta ja sen keinoemosta kuin Elimäen tarkoituksesta eteläkarjalaisittain ajateltuna.

Omaa tietämystään pääsee testaamaan urheiluvisassa ja Lappeenranta 350-tietovisassa.

– Pyrimme tarjoamaan pääsiäisen pyhinä luettavaa ja katsottavaa moneen makuun. Rokkikonsertti ja jumalanpalvelukset vastaavat molemmat samaan haluun kokea yhteisiä kokemuksia myös korona-aikaan, Etelä-Saimaan päätoimittaja Eeva Sederholm toteaa.

Näköislehti lukijoille kolmena päivänä

Lisäksi tilaajille on tarjolla Keskisuomalainen-konsernin yhteinen näköislehti lauantaina, sunnuntaina ja maanantaina. Niissä on tarjolla ajattomia lukemistojuttuja.

Samanlaiset näköislehdet julkaistiin uutenavuotena ja loppiaisena.