Avustajaksi Tuntemattoman sotilaan kuvauksiin jo 14 000 hakijaa — vielä ehtii mukaan

Bernard Walsh

Ohjaaja Aku Louhimiehen Tuntemattoman sotilaan kuvaukset alkavat kesäkuun 6. päivä ja jatkuvat koko kesän. Elokuvaa kuvataan muun muassa Haminan seudulla ja Vekaranjärvellä.

Tuotantoyhtiö kartoittaa vielä kuvauspaikkoja, mutta avustajahaku elokuvan kohtauksiin on ollut käynnissä jo pitkään Veikkauksen verkkosivuilla. Yhteyspäällikkö Laura Sutinen Elokuvaosakeyhtiö Suomi 2017:sta kertoo, että avustajaksi on hakenut jo 14 000 ihmistä.

Joukkokohtauksiin ja myös näkyvämpiin rooleihin avustajatarpeeksi on ilmoitettu 3 000 avustajaa. Sutinen ei vielä osaa sanoa, mikä on käytettävien avustajien lopullinen määrä.

—  Se on ehdottomasti mieletön työkalu meille. Olemme jo pläränneet hakemuksia. Varmasti kesän mittaan löytyy tarvetta, ja syksy- ja talvikuvauksissa jatkuu avustajien ja ekstroja käyttäminen.
Haku jatkuu edelleen Veikkauksen verkkosivuilla.

Juhana Nyman

Juhana Nyman

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet