Kuutostien kolarissa vakavasti loukkaantunut lappeenrantalaismies jäi auton alle onnettomuuspaikalla

Kaakkois-Suomen poliisi

Yksi ihminen loukkaantui vakavasti ja kolme lievästi neljän auton kolarissa Tirilän sillan alla Lappeenrannassa. Onnettomuuden raivaustyöt kestivät yli kaksi tuntia.
Yksi ihminen loukkaantui vakavasti ja kolme lievästi neljän auton kolarissa Tirilän sillan alla Lappeenrannassa. Onnettomuuden raivaustyöt kestivät yli kaksi tuntia.

Yksi ihminen jäi auton alle Kuutostien neljän auton onnettomuudessa. Tapahtumasarja sai alkunsa, kun Imatran suuntaan matkalla ollut auto törmäsi Kuutostien kaiteeseen Tirilän sillan alla.

Rikoskomisario Petri Korpisammal kertoo, että kaiteeseen osunut auto jäi poikittain tielle. Onnettomuuspaikalle hetken päästä tullut henkilöauto törmäsi tiellä poikittain olleeseen autoon.

Ensimmäisen auton kuljettaja, vuonna 1979 syntynyt lappeenrantalaismies, jäi tilanteessa auton alle. Hän oli jostain syystä noussut ulos autostaan.

Poliisi ei tässä vaiheessa osaa sanoa kumpi autoista osui lappeenrantalaismieheen. Hänet kuljetettiin vakavasti loukkaantuneena jatkohoitoon Töölön sairaalaan.

Tämän jälkeen onnettomuuspaikalle tuli vielä kaksi muuta henkilöautoa, jotka osuivat tiellä olleisiin autoihin. Kolmen auton kuljettajat loukkaantuivat lievästi. Kaikki osalliset ovat suomalaisia.

Korpisammal kertoo, että onnettomuuspaikalla oli usvaista ja hämärää onnettomuushetkellä. Ensimmäisenä kaiteeseen osunut auto oli tiellä pimeänä, kun toinen auto törmäsi siihen.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä. Nopeusrajoitus paikalla oli sata kilometriä tunnissa.

Poliisi ei ole vielä saanut silminnäkijähavaintoja onnettomuuden alkuvaiheista. Onnettomuudesta ilmoitti hätäkeskukseen poliisipartio, joka osui sattumalta paikalle kello 00.51.

Onnettomuuspaikkaa raivattiin yli kaksi tuntia. Poliisi ohjasi liikenteen kiertotielle Myllymäen liittymästä. Tie avattiin uudelleen liikenteelle kello 3.11.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.