Saimaan amk:ssa haussa lähes 500 opiskelupaikkaa — uutuutena digitradenomien koulutus

Hannu Ojala

Saimaan amk:ssa voi opiskella muun muassa restonomiksi. Kuvassa alan opiskelijoita Imatran Linnalan kampuksella valinnaisella viini- ja oluttietouden kurssilla viime syksynä.

Korkeakoulujen yhteishaku syksyllä alkavaan koulutukseen alkaa tänään. Saimaan ammattikorkeakoulussa on haettavana lähes viisisataa opiskelupaikkaa viidelle alalle.

Haussa ovat amk-tutkintoon ja ylempään amk-tutkintoon johtavat suomenkieliset koulutukset sosiaali- ja terveysalalle, liiketalouteen, tekniikan koulutuksiin, hotelli- ja ravintola-alalle sekä kuvataiteeseen.

Saimaan amk:ssa yhteishaun uutuus on digitradenomikoulutus. Siitä valmistuu tiedotteen mukaan liiketalouden ammattilaisia, jotka pystyvät luontevasti työskentelemään myös ohjelmistoalan tehtävissä.

— Ohjelmistoalan asiantuntijoista on kova pula Etelä-Karjalassa. Työelämä on ollut vahvasti mukana digitradenomikoulutuksen sisällön suunnittelussa ja ohjelmistoalan yritykset ovat läsnä myös opiskelussa, Saimaan amk:n tiedotteessa todetaan.

Kaikkiin koulutuksiin haetaan opintopolku.fi-sivuston kautta. Hakuaika päättyy 5.huhtikuuta.

Tietoa kevään yhteishausta Saimaan ammattikorkeakouluun löytyy täältä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.