Saimaan kanavassa ajanut 14-metrinen vene sai konevian — Vene saatiin kiinnitettyä laituriin

Vene saatiin kiinnitettyä laituriin eikä se haitannut kanavan liikennettä.

Kai Skyttä

Konevika pysäytti veneen matkan Saimaan kanavassa Kansolan sillan tuntumaan. Vene on nyt laiturissa.

14-metrisen veneen matka Saimaan kanavassa pysähtyi konevikaan tiistaina iltapäivällä. Tapaus sattui Kansolan sillan tuntumassa Saimaan kanavassa. Ilmoitus pienestä vesiliikenneonnettomuudesta tuli hätäkeskukseen kello 12.57.

Mälkiän kaukokäyttökeskuksesta kerrottiin iltapäivällä, että huvivene ei ole laivaväylällä, eikä siitä aiheudu haittaa Saimaan kanavan liikenteelle.

Pelastuslaitos matkasi tapahtumapaikalle kahdella veneellä.

— Vene saatiin ankkuroitua laituriin. Tilanne oli stabiili, eikä siellä ollut pelastuslaitokselle mitään tehtävää, Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Juuso Punnonen kertoi alkuillasta.

Päivitetty 23.10.2018 kello 14:08. Lisätty kuva, täsmennetty uutista, 17.45: Lisätty tieto, ettei pelastuslaitoksella ollut tehtävää, 19.12: Korjattu otsikon kieliasua.

Päivitetty 24.10.2018 kello 7:25. Korjattu otsikon kieliasua.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet