Ketterän on tänään raavittava pisteitä Jyväskylästä

Tenho Tiilikainen

Tomi Iso-Mustajärvi ja Ketterän hyökkääjät olivat tehottomia Iisalmessa, tänään tehoja pitää löytyä Jyväskylässä.

Mestiksen karsintasarjasta on takana kaksi peli-iltaa ja karsinnan kärjessä on Iisalmen Peli-Karhut neljällä pisteellä (voitto Ketterästä ja tappiopiste jatkoajalla JHT:stä). Ketterä on sarjassa ainoana joukkueena ilman pisteitä.

Ketterän on tänään raavittava vaikka väkisin pisteet Jyväskylässä JYP Akatemialta. mutta karsintasarjan pelilliset panokset käyvät vähiin. JYP Akatemia voitti avauskierroksella vieraissa Hokin ja on liikkuva ja taisteleva joukkue.

Ketterän ensimmäinen karsintapeli Iisalmessa jäi tunnustelun puolelle, lauantaina Hokkia vastaan Imatralla oli jo aivan toinen meininki. Valitettavasti vain ottelussa tuomitut useat jäähyt sotkivat joukkueiden ja ainakin Ketterän pelirytmin täysin.

Ottelu Hippoksella alkaa tänään kello 18.30. Samaan aikaan iskevät Kalajoella yhteen JHT ja Hokki.

Suomi-sarjan runko-osan voitosta ei Ketterälle juuri etua ollut. Joukkue joutui aloittamaan vieraissa, eli koukkaamaan 600 kilometrin lenkin ennen kotiavaustaan. JHT puolestaan saa nauttia oleilusta hiekkasärkillä ja kahdesta kotipelistä.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.