Lappeenrantalainen Korpelan leipomo lopettaa toimintansa — Viimeiset leivät leivotaan syyskuun aikana

Seppo Rautiovaara

Vuonna 2005 Heli Korpela leipoi rieskaa Korpelan leipomossa Lappeenrannan Hanhijärvellä. Arkistokuva.
Vuonna 2005 Heli Korpela leipoi rieskaa Korpelan leipomossa Lappeenrannan Hanhijärvellä. Arkistokuva.

Kotileipomo Korpela on lopettelemassa toimintaansa Lappeenrannan Hanhijärvellä. Leipien ja rieskojen tekeminen päättyy yrittäjä Heli Korpelan mukaan syyskuun loppuun mennessä.

— Asiaan ei liity mitään dramatiikkaa. Olen jäämässä eläkkeelle, eikä yritykselle ole löytynyt jatkajaa, Korpela kertoo.

Korpelan leipomon tuotteita on myyty Lappeenrannassa, Joutsenossa ja Savitaipaleella. Viime vaiheessa leipomo työllisti kolme perheenjäsentä ja kolme ulkopuolista työntekijää.

Heli Korpela jättää leipomon tulevaisuudelle takaportin auki. Jos joku vielä innostuu leipomoyrittäjyydestä, toiminta voi alkaa tauon jälkeen uudelleen.

Kommentoidut