Wöyh! julkaisee uuden levyn syyskuussa – ensimmäinen single ja lyhytelokuva ulos jo ensi viikolla

Anna Kuurne

Wöyh! julkaisee uuden levyn syksyllä.
Wöyh! julkaisee uuden levyn syksyllä.

Progeyhtye Wöyh! julkaisee kolmannen studioalbuminsa syyskuussa. Uutta Wöyh!-musiikkia ei kuitenkaan tarvitse odottaa kuin ensi viikkoon, sillä ensimmäinen singlelohkaisu julkaistaan perjantaina 24. maaliskuuta.

V4RHE-singlen yhteydessä Wöyh! julkaisee myös samannimisen lyhytelokuvan Youtube-kanavallaan.

Wöyh! on Hyyrysen veljesten, Jussin ja Antin perustama yhtye. Jussi Hyyrynen kertoo yhtyeen tiedotteessa odottavansa jo innolla syksyä ja uuden materiaalin esittämistä.

— Kolmosalbumi huipentaa levytrilogian käänteiskronologisesti, nyt paljastuu mistä tapahtumat saivat alkunsa. Musiikillisesti sukellamme entistäkin syvemmälle wöyhöprogen kupliviin tyrskyihin. Stratosfäärin kristallisen kimaltelevien nanohiukkasten leijaillessa nuottitelineillemme kaikki on valmista - moottorit käyvät. Odotamme innolla että pääsemme syksyllä esittämään teille uutta materiaalia!, Hyyrynen sanoo

Yhtyeen edellinen albumi Dwzyrek (2015) nousi avausviikollaan Rumban albumilistan kakkoseksi sekä Suomen virallisen myyntilistan neljännelle sijalle.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.