Uimahalli muuntuu tiistaina vesihuvipuistoksi — tänne voit mennä viettämään syyslomaasi Lappeenrannassa

Syyslomalla voi mennä esimerkiksi kokeilemaan vesiurheilurataa, musisoimaan bändi-illassa tai tutustumaan teatterimaailmaan.

Lumikki Haaja

Wibit-temppuradalla pääsee tiistaina hieman erilaisen vesiurheilun pariin. 
Wibit-temppuradalla pääsee tiistaina hieman erilaisen vesiurheilun pariin. 

Lappeenrannan koululaiset viettävät tällä viikolla syyslomaa. Esimerkiksi tiistaina on mahdollisuus käydä uimahallilla temppuilemassa Wibit-vesihuvipuistossa.

16,5 metriä pitkä Wibit Aqua Track pystytetään keskustan uimahallin kuntoaltaaseen. Kaupungin mukaan rata tarjoaa jännitystä, vauhtia, tasapainoilua ja uinnin riemua.

Rata on auki kello 14-19. Yleisöuintia ei tiistaina radan vuoksi ole.

Wibit-radan lisäksi tulevana sunnuntaina 29. päivä pääsee Joutsenohallissa puuhaamaan lasten liikuntamaassa. Liikuntamaa tarjoaa monipuolista perheliikuntaa 1—12 –vuotiaille kello 10-13.

Liikuntamaahan tulijoilla täytyy olla sisäliikuntavarusteet ja –kengät. Lapsilla tulee olla mukana oma huoltaja.

Heikintalolla Ratakadulla järjestetään maanantaina kaikille avoin nuorten bändi-ilta kuudesta kahdeksaan. Nuorten illassa on mahdollisuus soittaa erilaisia bändisoittimia, laulaa tai tulla kuuntelemaan musiikkia.

Teatterista kiinnostuneet voivat mennä tiistaina kello 17.30 kaupunginteatterille, jossa järjestetään lokakuun Teatteriklubi –tapahtuma. Tällä kertaa klubilla esitellään kevään 2018 vierailuesitykset, ja aiheena on myös suurella näyttämöllä ensi-iltaan marraskuussa tuleva Pähkinänsärkijä – Klaaran ja Nikolaksen tarina. Tilaisuudessa pääsee katsomaan näytelmän harjoituksia. 

Teatteriklubi on kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, jossa keskustellaan teatterista ja esitellään monipuolisesti teatterin toimintaa. 

Lappeenrannan perinteiset syysmarkkinat järjestetään juuri kunnostetulla Kauppatorilla torstaina ja perjantaina. Myynti alkaa molempina päivinä aamuseitsemältä. Torstaina myyntiaika kestää kuuteen ja perjantaina viiteen asti. 

Henri Pitkänen

Henri Pitkänen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat