Luumäki ei saanut Kotkaniemi-kylttejä Kuutostien varteen, kunnanjohtaja pelkää matkailijoiden ajavan ohi – Lähettää tylyt terveiset päätöksen tehneille virkamiehille: ”Tervetuloa tutustumaan, jos löydätte perille”

Luumäen kunnanjohtaja Anne Ukkonen harmittelee, että satunnaiset vierailijat eivät nyt löydä presidentti P. E. Svinhufvudin kotimuseolle.

Mika Strandén, mIKA sTRANDÉN

Kotkaniemen remontti valmistui keväällä. Nyt Luumäellä ollaan huolissaan siitä, että kaikki halukkaat eivät löydä museolle opastekylttien puuttumisen vuoksi. Arkistokuva.

Luumäen kunta ei saa haluamaansa Kotkaniemi-kylttiä Kuutostien varteen. Kunta anoi lupaa presidentti P.E. Svinhufvudin kotimuseolle ohjaavan liikennemerkin asentamiselle, mutta sai kielteisen päätöksen Pirkanmaan Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta (ELY-keskus). Pirkanmaan ELY-keskus hallinnoi palvelukohdeopasteiden lupia koko maassa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat