Nainen juoksi käsilaukun häneltä vieneen miehen perässä Lappeenrannan Ratakadulla — Sieppaaja kaatui ja saatiin kiinni

Mies on tunnustanut toisenkin laukunsieppauksen. Miestä epäillään varkaudesta ja ryöstöstä.

Niina Villman

Nainen juoksi käsilaukun häneltä vieneen miehen perässä Lappeenrannan Ratakadulla — Sieppaaja kaatui ja saatiin kiinni

Lappeenrannassa torstaina kiinni otettua nuorta miestä epäillään kahdesta käsilaukun sieppaamisesta.

Torstaina mies oli siepannut keski-ikäiseltä naiselta käsilaukun Ratakadulla lähellä Simolantien risteystä noin kello 15.14. Nainen oli seurannut pakoon juossutta miestä, joka kaatui seuraavassa risteyksessä. Nainen ja paikalle tulleet sivulliset ottivat miehen kiinni. Poliisi otti vuonna 1997 syntyneen lappeenrantalaismiehen kiinni. Nainen sai laukkunsa sisältöineen takaisin.

Poliisi on kuulustellut miestä varkaudesta epäiltynä. Tutkinnan yhteydessä selvisi, että miehen epäillään syyllistyneen myös toisen käsilaukun sieppaamiseen.

Maanantaina noin kello 17.15 polkupyörällä ajanut mies oli siepannut iäkkään naisen kädestä laukun Kiviharjunkadulla. Nainen oli kaatunut ja loukannut itsensä, ja hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan. Poliisi tutkii tapahtumaa ryöstönä.

Mies on tunnustanut molemmat käsilaukkujen sieppaamiset.

Poliisi on saanut haltuunsa maanantaina siepatun käsilaukun. Sisältö oli muuten tallella, mutta lompakossa olleet rahat olivat kadonneet.

— Poliisi tekee esitutkinnan loppuun, sitten asia etenee syyteharkinnan kautta käräjille, rikoskomisario Ari Järveläinen sanoo.