NST:n naiset runkosarjassa seitsemänsiä, puolivälierissä vastustajaksi asettuu SB-Pro

All Over Press/Matti Raivio

Juuli Hakkarainen oli runkosarjassa NST:n tehokkain pelaaja pistein 20+15=35. Kuva on viime vuoden Superfinaalista Helsingistä.

Hallitseva Suomen mestari NST Lappeenranta päätti naisten salibandyliigan runkosarjan kolmeen tappioon.

Porvoon Salibandyseura oli päätöskierroksella käydyssä keskikastin kahinassa kotisalissaan parempi maalein 3—1. Lappeenrantalaisten ainokaisen viimeisteli päätöserässä Liisa Laapio.

Täksi kaudeksi uudistuneen NST:n sijoitus runkosarjassa on seitsemäs, Porvoon viides.

Sarjan kärkipaikat veivät monen aiemman kauden tapaan Tampereen Classic ja nurmijärveläinen SB-Pro. Kolmanneksi sijoittui oululainen Rankat ankat ja neljänneksi TPS.

Heti perään oli ohjelmassa puolivälieräparien valinta, ja pareiksi muodostuivat Classic—Koovee, SB-Pro—NST, SSRA—M-Team ja TPS—PSS.

Runkosarjassa NST:n pisteykkönen oli Juuli Hakkarainen, joka saalisti 22 ottelussa tehot 20+15=35. Sarjan pistepörssissä Hakkarainen sijoittui kahdeksanneksi.

Pistepörssin kärkikaksikko, Classicin Nina Rantala ja Eliisa Alanko, menivät aivan omilla luvuillaan. Rantala keräsi 22 ottelussa 44+40=84 tehopistettä, Alanko puolestaan 41+35=76.

Saldollaan Rantala merkkautti sarjan uuden henkilökohtaisen yhden kauden syöttö- ja piste-ennätyksen.

Maalivahtien tilastossa NST:n Minna Paasun torjuntaprosentti oli 83,74 ja päästettyjen maalien keskiarvo 4,27.

Paasu pelasi joukkueensa kaikissa otteluissa. Runkosarjassa yli kymmenen ottelua pelanneista maalivahdeista hänen edelleen sijoittui vain kolme torjujaa.

Juttua muokattu 22.41: Lisätty pudotuspelien puolivälieräparit, vaihdettu otsikkoon NST:n puolivälierävastustaja SB-Pro. Juttua täydennetty maininnalla sarjan uudesta syöttö- ja piste-ennätyksestä.

Kalle Sipiläinen

Kalle Sipiläinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.