Nainen lainasi puhelinta, mutta takaisin pyytäessään sai lyönnin kasvoihinsa – Poliisi kaipaa jälleen havaintoja rikoksista Lappeenrannassa ja Imatralla

Poliisi tiedottaa myös rattijuopoista ja suojatiellä sattuneesta törmäyksestä.

Kai Skyttä

Kuvituskuva.
Kuvituskuva.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos pyytää havaintoja rikoksista, jotka ovat tapahtuneet Lappeenrannassa ja Imatralla alkuviikosta.

Lappeenrannassa Kourulan kaupunginosassa on murtauduttu asuntoon ja anastettu omaisuutta lauantain 8.8. ja tiistain 11.8. välisenä aikana. Asunnosta on varastettu muun muassa puhelin ja tablettitietokone. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena.

Lappeenrannasta Voisalmen kaupunginosasta on löytynyt anastetuksi epäilty MV-Marin-merkkinen pulpettivene. Asiaa tutkitaan varkautena.

Kirpputorin kassasta vietiin rahaa

Imatralla Vuoksenniskan kaupunginosassa on anastettu kirpputorin kassasta pieni summa rahaa tiistaina 11.8. kello 20.00–20.15 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan näpistyksenä.

Imatrankosken kaupunginosassa Koskenpartaalla miehen ja naisen epäillään anastaneen puhelimen nuorelta naiselta tiistaina 11.8. kello 23.30–23.45 välisenä aikana.

Pariskunta oli pyytänyt puhelinta lainaan, mutta he eivät antaneetkaan sitä enää takaisin. Kun puhelimen omistaja pyysi puhelinta takaisin, häntä lyötiin kasvoihin. Asiaa tutkitaan lievänä kavalluksena, pahoinpitelynä ja lievänä pahoinpitelynä.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä tai muuten tapauksista tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 02 95414559.

Rattijuoppoja ja kolari suojatiellä

Poliisi tavoitti Lappeenrannassa Kuusimäen ja Kourulan kaupunginosissa tiistaina kaksi henkilöautonkuljettajaa. Toisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja toisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen sekä huumausaineen käyttörikokseen.

Imatralla Saareksiinmäen kaupunginosassa sattui henkilöauton ja pyöräilijän välinen yhteentörmäys suojatiellä tiistaiaamuna. Pyöräilijä vietiin Honkaharjun terveysasemalle tarkistuttamaan vammansa, joista poliisi ei tiedota enempää. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi muistuttaa riittävän alhaisen nopeuden noudattamisesta ja yleisestä varovaisuudesta etenkin nyt, kun liikenteessä on taas koululaisia.