Rikollisjengi ottaa viikinkipäälliköstä mittaa Lappeenrannassa lauantaina

Juho Liira

Viime vuoden Kullertron-näytelmässä seikkailivat Iiro Iivonen (vas.), Manu Penttilä, Kosmos Sairanen, Roope Kojo, Turkka Kylliäinen ja Antti Joronen. Samojen sankareiden vaiheita pääsee seuraamaan tulevana lauantaina.

Lauantaina 2. elokuuta Lappeenrannan linnoituksessa kiertelee vain kerran esitettävä näytelmä, Kullertron III — a Kalevatron Story.

Näytelmässä Talvisodasta Suomeen jäänyt kuuluisa näyttelijä Christopher Lee äityy liittymään Boyz of Kaleva-rikollisjengiin. Tietäjä Väinämöisen johtama jengi hallitsee jo melkein koko Lappeenrantaa, mutta viikinkipäällikkö Rurikilla on asiaan sanansa sanottavana.

Reilut pari tuntia kestävä esitys käsittelee aikuisia teemoja, on maksuton, englannin- ja suomenkielinen.
Yleisö kokoontuu Pusupuistoon kello 19:ksi, ja kulkee sieltä esityksen mukana eri puolille linnoitusta.

Kalevatron-näytelmiä on esitetty Lappeenrannassa vuodesta 2012. Näytelmät ovat aina olleet jatko-osia edelliselle, ja vaikka niiden muoto ja tyyli vaihtelee, samat roolihenkilöt ovat jatkaneet niissä seikkailujaan.

Vaihtoehtoinen Kalevatron -kaupunkifestivaali jatkuu Lappeenrannassa 27. elokuuta saakka.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.