Tuija Willberg eteni kohti toimialajohtajan virkaa äänestyksen jälkeen

kai skyttä

Tuija Willberg on nykyisin Lappeenrannan kaupungin kasvatus- ja opetustoimenjohtaja. Uuden toimialajohtajan valinnan päättää kaupunginvaltuusto ensi maanantaina.

Lappeenrannan kaupunginhallitus esittää Tuija Willbergiä kaupungin hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimialajohtajan virkaan. Kaupunginhallituksen päätös syntyi tiistaina äänestyksen jälkeen äänin 8—3.

Tuija Willberg oli kaupunginjohtaja Kimmo Jarvan esitys. Kaupunginhallituksessa Hanna Holopainen (vihr.) esitti Tuula Partasen (kesk.) kannattamana virkaan Mari Routtia, jota äänestyksessä kannatti myös Marjatta Moilanen (kd.)

Oikeustieteen kandidaatti Tuija Willberg on kaupungin kasvatus- ja opetustoimenjohtaja. Kasvatustieteen maisteri Mari Routti on kaupungin perusopetusjohtaja.

Hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen on kaupungin organisaation muutoksessa kesäkuussa syntyvä uusi toimiala. Siihen yhdistetään kasvatus- ja opetustoimi, kulttuuritoimi sekä liikunta- ja nuorisotoimi.

Uusi toimialajohtaja kaupunginvaltuuston kokouksessa ensi viikon maanantaina 24. huhtikuuta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.