Poliisi epäilee Imatralla keväällä kadonneen miehen joutuneen henkirikoksen uhriksi – Tutkintavastuussa oleva keskusrikospoliisi hyvin vaitonainen tapauksesta

37-vuotias mies katosi Imatralla maaliskuussa.

Kimmo Brandt/All Over Press

Keskusrikospoliisi tutkii epäiltyä henkirikosta Imatralla. Arkistokuva.
Keskusrikospoliisi tutkii epäiltyä henkirikosta Imatralla. Arkistokuva.

Imatralla keväällä kadonneeksi ilmoitetun miehen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi. Keskusrikospoliisi (KRP) on aloittanut tapauksessa henkirikostutkinnan.

Tutkinnanjohtaja Mika Ihaksinen KRP:stä on hyvin vaitonainen tutkinnan yksityiskohdista. Hän ei paljasta, onko poliisilla tapauksessa epäiltyjä tai onko kadonnut löytynyt.

— En avaa mitään tähän liittyvää. Olemme tutkinnassa vielä niin alussa.

37-vuotias mies katosi Imatralla maaliskuussa. Viimeinen havainto miehestä tehtiin 29. maaliskuuta, jolloin hän poistui Rajapatsaalla olevasta kaupasta. Poliisi pyysi keväällä yleisöhavaintoja kadonneesta, mutta miestä ei löytynyt. Kaakkois-Suomen poliisista kerrottiin Etelä-Saimaalle, että vihjeitä kadonneesta tuli melko vähän.

Ihaksinen ei ota kantaa siihen, liittyykö miehen katoaminen ja epäilty henkirikos aiemmin keväällä Imatralla ja Lappeenrannassa tapahtuneisiin väkivaltaisuuksiin, joista Etelä-Karjalan käräjäoikeus antoi tuomionsa lokakuussa.

— Ei ole kommentoitavaa. Tiedotamme, kun on jotain kerrottavaa.

Tutkintavastuu tapauksessa on keskusrikospoliisilla. Kaakkois-Suomen poliisi on mukana tutkintaa varten perustetussa yhteisessä tutkintaryhmässä.

Kommentoidut