Kolmen auton peräänajo Lappeenrannassa Helsingintiellä — Yksi loukkaantui lievästi

Kai Skyttä

Kolmen auton peräänajo Lappeenrannassa Helsingintiellä — Yksi loukkaantui lievästi

Lappeenrannassa sattui torstaina iltapäivällä peräänajo, jossa olivat osallisena kaksi henkilöautoa ja yksi pakettiauto. Onnettomuus tapahtui Helsingintien ja Suonionkadun risteyksessä.

Kaikki ajoneuvot olivat kääntymässä Helsingintieltä Suonionkadun suuntaan, kun ensimmäisenä ajaneen auton kuljettaja jarrutti. Viimeisenä kääntyneen auton kuljettaja ei ehtinyt reagoida jarrutukseen, vaan törmäsi keskimmäiseen autoon. Tämän seurauksena keskimmäinen auto törmäsi puolestaan edellä ajavan auton perään.

Onnettomuudessa oli osallisena kolme henkilöä, eli autojen kuljettajat. Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta kerrotaan yhden loukkaantuneen lievästi ja kahden selvinneen säikähdyksellä.

Ajoneuvot kärsivät peltivaurioita, mutta pääsivät jatkamaan matkaansa onnettomuuspaikalta.

Pelastuslaitoksen mukaan onnettomuudesta ei aiheutunut häiriötä ohi ajavalle liikenteelle.

Hälytys onnettomuudesta tuli hieman kello 15 jälkeen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.