Espanjan poliisia tarvittiin IPV:n C-poikien harjoituksiin, syynä kimmokkeen ottanut pallo

Espanjaan harjoitusleirillä olevat IPV:n C-pojat joutuivat selvittelemään asioitaan Espanjan poliisin kanssa Benalmadenassa.

IPV:n pojat olivat harjoittelemassa paikallisella kentällä. Yksi painavista lyönneistä kantoi kauas kentän ulkopuolelle, otti sopivan kimmokkeen kohdalle osuudesta muurista ja rikkoi muurin takana olleen asunnon ovi-ikkunan.

— Sitä siinä selviteltiin sitten paikalle kutsutun poliisin kanssa ja lopputulemana oli, että lasku ikkunan korjauksesta menee Benalmadenan kaupungille, C-poikien valmentaja Petri Lankinen kertoo.

Aurinkorannikon sää muuttui torstaina auringon paahteesta tuuliseksi ja pilviseksi.

— Lämpöä on ollut reilut viisitoista astetta, pojat harjoittelevat tuulipuvut päällä. Tänään meillä on kaksi treeniä ja koko kenttä IPV:n käytössä. Meidän lisäksemme kentällä treenaa puolipäivän aikaan paikalle tullut edustusjoukkue.

Sotkamon Jymynkin piti harjoitella Benalmadenassa perjantaina, mutta joukkue pääsee paikalle vasta myöhään illalla, koska sen lähtö Suomesta siirtyi vuorokaudella lentokoneen ongelmien vuoksi.

— Kenttävuokrat menevät kyllä Jymyn piikkiin, Lankinen nauraa.

Jymyläisten piti myös tänään viedä paikalliselle suomalaiselle koululle pesäpallotarvikkeita, nyt tämä tehtävä lankesi IPV:n C-poikien tehtäväksi.

— Homma hoidossa, Lankinen sanoo.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.