Tilaajalle

Mie nukahin, iloitsi Lappeenrannan ensimmäisen päiväunihuoneen koenukkuja Anne Laine — Kuntosaliyrittäjä Pauliina Käiväräinen järjesti lepopaikan ihmisille, kun hän huomasi monen kärsivän kroonisesta väsymyksestä

Ratakadulla avatussa päiväunihuoneessa voi nukkua tai rentoutua keskellä päivää hetken vain itsensä kanssa. Jatkuvaan ärsyketulvaan tottuneelle se voi olla vaikeaa.

Anu Kiljunen

Anne Laine testasi Lappeenrannan ensimmäisen päiväunihuoneen,  joka on avattu Ratakadulla kuntosali Taf Gymissä. Salin yrittäjä Pauliina Käiväräinen on huomannut, että monet ihmiset eivät enää tunnista väsymystään, eikä aikaa unille osata varata tarpeeksi. Fyysinen treenikään ei tuota toivottua tulosta, jos ihminen ei nuku tarpeeksi.
Anne Laine testasi Lappeenrannan ensimmäisen päiväunihuoneen, joka on avattu Ratakadulla kuntosali Taf Gymissä. Salin yrittäjä Pauliina Käiväräinen on huomannut, että monet ihmiset eivät enää tunnista väsymystään, eikä aikaa unille osata varata tarpeeksi. Fyysinen treenikään ei tuota toivottua tulosta, jos ihminen ei nuku tarpeeksi.

Mie nukahin! Vähän pöllämystynyt olo, mutta aika kiva!