Bertel ja Katri Damstén Tapavainolasta kättelivät presidenttiparin ensimmäisten joukossa – Sotaveteraanipari jännitti ennalta Linnan juhlia

AOP/Timo Korhonen

Katri ja Bertel Damstén juhlivat ensimmäistä kertaa Linnan juhlissa. Damsténit kuvassa toisena kättelyjonossa.
Katri ja Bertel Damstén juhlivat ensimmäistä kertaa Linnan juhlissa. Damsténit kuvassa toisena kättelyjonossa.

Lappeenrantalaiset Bertel, 92,  ja Katri Damstén, 91, kättelivät presidenttiparin ensimmäisten vieraiden joukossa Linnan juhlissa torstaina.

Tapavainolassa asuva sotaveteraanipari juhli ensimmäistä kertaa Linnassa Suomen itsenäisyyttä. He kertoivat etukäteen jännittävänsä hieman, miten he osaisivat itsenäisyyspäivän vastaanotolla käyttäytyä.

Jännitys oli kuitenkin ehtinyt jo hieman laantua siitä, mitä se oli kutsun saapuessa. Bertel Damstén kertoi kutsun saapumisen aiheuttaneen jopa hieman nukkumisvaikeuksia seuraavana yönä.

Päivitetty 7.12. klo 7.38: Korjattu kylän nimi Tapavainolaksi.

Lue myös: Tapavainolassa asuvat Bertel ja Katri Damstén kättelevät tänään presidenttiä — Pariskunta on kokenut sodan ja sairauksia, mutta nyt he vanhenevat onnellisina yhdessä: ”Vaimo on paras mahdollinen”

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat