Rakennustyömaat hankaloittavat kevyen liikenteen väylien käyttöä keskustassa — Esteet pyöräilyn pääväylilllä tappavat liikenteen sujuvuuden: "Meillä on paljon parannettavaa"

Kaupungininsinöörin mukaan kaupungin tulisi huomioida kevyt liikenne nykyistä paremmin rakennustyömaita suunniteltaessa. Keskustassa pyöräilijöiden harmiksi osoittautuvat lisäksi muun muassa vaaralliset risteykset ja pyöräteille pysäköidyt autot.

Minna Mänttäri

Valtakadun länsipään uusi purppuran värinen pyörätie on lähes uunituore. Pyörätie jatkuu pitkälle keskustan ja Marian aukion läpi.
Valtakadun länsipään uusi purppuran värinen pyörätie on lähes uunituore. Pyörätie jatkuu pitkälle keskustan ja Marian aukion läpi.

Rakennustyömaat haittaavat kevyttä liikennettä Lappeenrannan keskustassa. Pyöräteiden päälle levittäytyvät työmaat katkaisevat yleensä suoran reitin, jolloin pyöräilijät joutuvat joko kiertämään tai ajamaan autotiellä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet