SaiPa kohtaa Lukon ottelussa, jonka tulos kertoo paljon joukkueen mahdollisuuksista kuuden joukkoon tällä kaudella — Katso SaiPan kokoonpano täältä

Kai Skyttä

Ville Koho johtaa SaiPan kolmosketjua perjantain ottelussa. Arkistokuva.

Yksi, seitsemän tai jotain siltä väliltä. Siinä SaiPan piste-ero Lukkoon ja suoraan pudotuspelipaikkaan oikeuttavaan kuudenteen sijaan perjantai-illan ottelun jälkeen.

SaiPan vieraaksi Kisapuistoon perjantaina saapuva Lukko pitää tällä hetkellä hallussaan jääkiekkoliigan kuudetta sijaa 75 pisteellä. SaiPa on kahdeksantena 71 pisteellä.

Illan ottelussa on siis paljon pelissä, sillä voitto varsinaisella peliajalla nostaisi SaiPan vain pisteen päähän Lukosta, suora tappio tietäisi seitsemän pisteen takamatkaa Lukkoon ja suoraan pudotuspelipaikkaan oikeuttavaan sijoitukseen.

Kummassakaan tapauksessa mitään ei vielä perjantaina ratkea, sillä joukkueilla on perjantain jälkeen runkosarjassa pelaamatta vielä 12 ja 11 ottelua, mutta suuntaviivoja tulevasta on jo nähtävissä.

SaiPa iskee Lukon kimppuun illalla liki samalla kokoonpanolla kuin edellisessa Ilves-ottelussa viime lauantaina. Ville Kohon paluu kokoonpanoon tarkoittaa sitä, että Bastien Maia seuraa ottelua katsomon puolelta. Myös Per Savilahti Nagander tekee paluun, mikä tarkoittaa Henry Maarnelan putoamista kokoonpanosta.

Katso SaiPan kokoonpano illan ottelussa alta.

SaiPa tänään

Hyökkääjät

Ahti Oksanen - Cody Kunyk - Curtis Hamilton

Elmeri Kaksonen - David Goodwin - Joni Nikko

Jonatan Tanus - Ville Koho - Topi Nättinen

Valtteri Virkkunen - Saku Salminen - Roy Radke 

Puolustajat

Urho Vaakanainen - Brett Carson

Lauri Taipalus - Lasse Lappalainen

Kalle Maalahti - Per Savilahti Nagander

Jere Sneck

Maalivahdit

Frans Tuohimaa

(Niclas Westerholm)

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet