Fafa`s -ketju kiinnostunut jatkamaan ravintolatoimintaa Lappeenrannassa — ”Järkevintä olisi saada uusi yrittäjä mahdollisimman nopeasti”

Pikaruokaketjun toimitusjohtajan mukaan Lappeenrannan ravintolan sulkemisen taustalla ovat taloudelliset ongelmat.

Mika Strandèn

Lappeenrannan Fafa`s kertoi sunnuntaina, että ravintola on suljettu.
Lappeenrannan Fafa`s kertoi sunnuntaina, että ravintola on suljettu.

Fafa`s -ketju haluaa jatkaa ravintolatoimintaa Lappeenrannassa mahdollisimman nopeasti.

— Emme halua luovuttaa. Tarkoituksenamme on avata ravintola niin nopeasti kuin se vain on mahdollista, kertoo Fafa`sin perustaja ja toimitusjohtaja Doron Karavani.

Lappeenrannan Fafa`s ilmoitti sunnuntaina Facebookissa, että se on sulkenut ovensa. Karavani kertoo, että syynä on se, että yritystoimintaa ei ole pystytty tekemään kunnolla.

—Käsittääkseni yrittäjällä on ollut taloudellisia ongelmia. Meidän tuote on hyvä, se ei ole ongelma, Karavani toteaa.

Tunnettu falafeleista

Fafa`s on franchising-pohjalta toimiva pikaruokaketju. Se tarjoilee kasvispainotteista pikaruokaa ja on tullut tunnetuksi erityisesti falafeleistaan.

Lappeenrannan Fafa`s avautui vuosi sitten keväällä Kauppakadulle Wilhunkulman taloon. Silloin franchising-yrittäjänä toimi Roni Trinidad. Myöhemmin yrittäjäksi on vaihtunut viereisen ravintola Teerenpelin franchising-yrittäjänä toimiva Antti Hyvärinen.

Hyvärinen ei ole vastannut Etelä-Saimaan yhteydenottopyyntöihin. Karavani kertoo, ettei hänkään ole saanut Hyväristä kiinni.

— Meidän puolestamme järkevin vaihtoehto on nyt saada mahdollisimman nopeasti uusi yrittäjä Lappeenrantaan. Ravintolan sulkeutuminen juuri kesän alla on kaikkein huonoin vaihtoehto, Karavani kertoo.

Hänen mukaansa ketjulla on jo olemassa potentiaalinen yrittäjä, joka voisi aloittaa ravintolatoiminnan Lappeenrannassa. Varmuutta tästä ei kuitenkaan vielä ole.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet