Imatran Valtionhotellin Linna-sali sekä keittiö remontoidaan - bistrohenkinen ravintola avataan kesäkuun alussa

Kimmo Paajanen

Valtionhotellin Linna-sali avataan remontin jälkeen kesäkuun alussa bistrohenkisenä.
Valtionhotellin Linna-sali avataan remontin jälkeen kesäkuun alussa bistrohenkisenä.

Imatran Valtionhotellin keittiössä sekä Linna-salissa aloitetaan pääsiäisen jälkeen remontti. Sen aikana linnahotellin huoneet, kokoustila sekä Linna-sali ovat poissa käytöstä. Kongressisiivessä hotellitoiminta jatkuu.

Kongressisiiven Imatra-saliin rakennetaan väliaikainen ruokaravintola, jossa hotellivieraille on tarjolla aamiaista sekä kevennetyn menun illallista. Kokousvieraita palvelee Koski-sali, mutta ilman lounastarjoilua.

Imatran valtionhotellin ravintolapäällikkö Satu Puustinen kertoo, että keittiöremontti on merkittävä. Keittiö uudistetaan lähes kokonaan.

— Linna-salin ilmettä myös uudistetaan. Vaihdamme pöytiä, tuoleja, mattoja ja kokolattiamattoja, luettelee Puustinen.

Linna-salin remontin tarkoituksena on luoda bistromaisempi ote ja ilme. Puustinen kuitenkin lupaa, ettei pitkiä pöytäliinoja ja juhlavia kattauksia unohdeta silloin, kun on juhlan aika.

— Haluamme madaltaa kynnystä perheiden ja paikallisten asukkaiden suuntaan. Toiveena on, että meidän ulko-oven edustan isot kiviportaat eivät olisi niin korkeat.

Remontin pitäisi olla ohi kesäkuun alkuun mennessä. Uusi ilme esitellään avajaisissa ja paikkakuntalaiset pääsevät katselemaan tapahtunutta muutosta. Linna-klubin toimintaan keittiön ja Linna-salin remontti ei vaikuta.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.