Savitaipaleen yritystalon neuvottelutilat saavat kiitosta yrittäjältä: "Tämä on sellainen mini-Technopolis"

Mika Strandén

Peko Raninen asuu osan aikaa Keski-Suomessa ja osan Etelä-Karjalassa. Yritykselle Savitaipaleen yritystalo tarjosi hyvät toimitilat.
Peko Raninen asuu osan aikaa Keski-Suomessa ja osan Etelä-Karjalassa. Yritykselle Savitaipaleen yritystalo tarjosi hyvät toimitilat.

Uuteen yritystaloon sijoittuneella Tiliporras Oy:llä on ollut aiemminkin tilat Savitaipaleella. Yrityksellä on toimintaa ympäri Suomea.

— Pääliiketoimintaamme on tilitoimisto. Sen lisäksi meillä on henkilöstöpalveluyritys ja rahoitusalustapalvelu, myyntijohtaja Peko Ratinen toteaa.

Yritystaloon Tiliporras Oy halusi yhteisöllisyyden ja monikäyttöisten tilojen takia. Rakennuksen neuvottelutilat saavat Ratiselta kiitosta.

— Neuvottelutilat ovat täällä erinomaiset. Esimerkiksi videoneuvotteluun on hyvät mahdollisuudet. Haluamme olla palvelemassa tavallisia ihmisiä ja myös yrityksiä, Ratinen sanoo.

Muiden yritysten ja yrittäjien läheisyys on iso plussa Ratiselle.

— Tämä on sellainen mini-Technopolis. Meillä on muitakin vähän samantapaisia tiloja eri puolella Suomea. Savitaipale on meille hyvä sijainti, Ratinen sanoo.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.