Lappeefest odottaa lauantai-illaksi hieman suurempaa yleisöä — Ellips oli yksi lappeenrantalaisyleisön suosikeista lauantaina

Lauantain festarit ovat hyvässä vauhdissa ja menoa riittää yömyöhään.

Kai Skyttä

Lappeefestin lauantai-illassa yleisöä viihdytti Ellips.
Lappeefestin lauantai-illassa yleisöä viihdytti Ellips.

Lappeefestin yleisömäärä kivunnee lähemmäksi 3 000:ta tänään lauantaina. Esiintyjät ovat tähtikaartia, ja sääennuste lupaa jopa auringonpaisteista iltaa.

Juha Tapio aloitti esiintymisensä aikataulun mukaan klo 16.45, ja illan päättää Popeda. Väliin mahtuvat Ellips ja Teflon Brothers.

Tuottaja Matti Sinkko kertoi odottavansa illan tapahtumaa perjantain perusteella varsin tyytyväisenä.

— Kansalaistori osoittautui toimivaksi paikaksi Lappeefestin areenana. Yleisö mahtui porttien sisään ja siellä oli tilaa liikuskella. Tänään saattaa olla hiukan enemmän väkeä.

Myös äänen kuuluvuus oli hänen mielestään moitteeton, eikä meluraja ylittynyt.

Sinkon mukaan järjestyshäiriöiltä vältyttiin niin porttien sisä- kuin ulkopuolellakin. Siististi käyttäytynyt yleisö sai kehut.

Sitä hän ei osaa sanoa, vaikuttavatko esiintyjät siihen, tuleeko yleisöä enemmän vain vähemmän. Perjantain esiintyjät olivat kuitenkin kiitelleet yleisöä.

— Esimerkiksi JVG aloitti kesäesiintymisensä Lappeenrannasta, ja ilta sujui artistien mielestä mallikkaasti. Kävijämäärä on uskoakseni useamman tekijän summa.

Tarkemmat yleisömäärät ovat selvillä ensi viikolla.

Juttua päivitetty 15.6.2019 klo 20.13. Lisätty tuore kuva juttuun.

Luetuimmat