Estarit: Pitäisikö nyt löytää Vesterisen taklaajat!Hallitus suitsii sähkönsiirtoyhtiöitä. Mainio juttu vasitenkin, kun sähkönsiirtoverkot myynyt ministerikin on taas hallituksessa.

Hallitus suitsii sähkönsiirtoyhtiöitä. Mainio juttu vasitenkin, kun sähkönsiirtoverkot myynyt ministerikin on taas hallituksessa.

Jäähallitilanne vielä auki. EeeKoon Leirin tontin myymisen kielto oli, ylkomaisten toimijoiden tilantarve, keitä ovat. Kysymyksessä vuosikymmenten investointi, huippupaikka, ilman ylimääräisiä menorasitteita. Neuvotteluihin U-käännös häpeilemättä, vrt lääkintähelikopteri.

Kovin toivon, että ilmaston lämpenemistä epäilevät ovat oikeassa, mutta auta armias, jos ovatkin väärässä.

Nuutti joulun pois jo vei, parvekkeilta värikkäitä valoja ei. Tumma luontoko meitä painaa, lumi tois varmaan mielenrauhaa. Jaksellaan nyt näillä keleillä.

Tytär kertoi, että 8 tuntisen työpäivän, joka viruu usein 12 tuntiin, aikana ei ehdi edes syömään eväitä muista tauoista puhumattakaan. Miehet olis jo kapinassa.

Vesterinen syytön. Hienoa. Pitäisikö nyt löytää taklaajat!

Menipä ES ulkoasu erikoiseksi. Otsikot älyttömän lihaviksi ja vaikealukuisiksi. Estareiden teksti ihan tihruksi. Jos muuttaa, niin miksi huonommaksi?

Luetuimmat

Uusimmat uutiset