Saimaan neito 2019 voi tulla myös Lappeenrannasta — Hakemuksia Mikkelissä järjestettävään kauneuskilpailuun voi lähettää vielä tammikuun ajan

Ensimmäistä kertaa järjestettävän Saimaan neito-kauneuskilpailun voittaja selviää toukokuussa.

Jaakko Avikainen

Kauneusalan yrittäjä Milla Pynnönen on Saimaan neito-kilpailun keksijä ja tuottaja.

Saimaan neito 2019-kauneuskilpailun hakuaikaa on jatkettu tammikuun loppuun. Kilpailijoiden rekrytointi ensimmäistä kertaa järjestettävään kisaan alkoi marraskuun lopussa.

Tässä vaiheessa kilpailuun osallistujien piti olla jo selvillä, mutta koska kiinnostuneita on edelleen paljon, hakuaikaa pidennettiin. Kisaan voi hakea 30. tammikuuta asti.

Kilpailu järjestetään Mikkelissä, mutta siihen haetaan osallistujia ympäri Saimaan rantoja. Kisaan on tullut hakemuksia toistakymmentä, tällä hetkellä Lappeenrannasta, Savonlinnasta ja Mikkelistä, sekä muutamilta ulkopaikkakuntalaisilta, joilla on juuria Saimaan alueella.

Ensimmäinen casting-tilaisuus, eli kisaan hakevien tiedotus- ja tervetulotilaisuus, on Mikkelissä Frans & Michelle -ravintolassa tämän viikon lauantaina 19. päivä.

Kilpailijat julkaistaan helmikuun alussa, kun rekrytointi on päättynyt kokonaan. Kevään aikana järjestettävä kilpailu huipentuu finaaliin, joka järjestetään Mikkelissä Frans & Michelle -ravintolassa toukokuun 11. päivä.

Luetuimmat