Kerhokeskus Koskiksessa varmistunut merkittäviä kosteus- ja mikrobivaurioita — tiloja ei oteta käyttöön, koska takeita turvallisuudesta ei ole

Anniina Meuronen

Koskis pysyy kiinni.
Koskis pysyy kiinni.

Osa kerhokeskus Koskiksessa tammikuun ja helmikuun 2017 aikana otetuista rakennenäytteiden tuloksista on valmistunut, tiedottaa Imatran kaupunki.

Koskiksessa alettiin epäillä sisäilmaongelmia, kun syksyn aikana tiloissa toimiva henkilö ilmoitti kärsivänsä huonoon sisäilmaan viittaavista oireista. Nyt näytteiden valmistuttua on selvinnyt, että kiinteistössä on merkittäviä kosteus- ja mikrobivaurioita. Sisäilmatyöryhmän suosituksesta Koskista ei oteta käyttöön ennen kuin varmistutaan tilojen puhtaudesta ja turvallisuudesta.

Näin ollen nuorisopalveluiden ja muiden toimijoiden osalta on varauduttava pitkäaikaiseen väistötiloihin siirtymiseen. Toistaiseksi nuorisopalvelut ovat menneet enemmän nuorten suosimiin paikkoihin, koska Koskikseen ei pääse. Toimistotyötä on tehty kaupungintalolla.

Sisäilmatyöryhmä korostaa, että toimenpiteellä halutaan varmistaa ihmisten turvallisuus.

Anniina Meuronen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.