Lappeenranta sai taas jobin postia verottajalta — ensimmäinen 300 000 euron lisäennakkovero meni jo maksuun

| Verottaja antoi uuden kielteisen ennakkopäätöksen kaupungin organisaatiojärjestelyihin. Riskinotto voi maksaa kaupungille pari miljoonaa viime vuodelta. Kuluvan vuoden laskua yritetään nyt minimoida.

Minna Raitavuo

Lappeenrannan kaupunki on joutunut purkamaan uutta organisaatiotaan takautuvastikin vähentääksen ylimääräisen veron määrää.
Lappeenrannan kaupunki on joutunut purkamaan uutta organisaatiotaan takautuvastikin vähentääksen ylimääräisen veron määrää.

Lappeenrannan kaupungin yhtiöittämisjärjestelyjen lähes kahden miljoonan euron lisälasku näyttää taas piirun verran todennäköisemmältä. Verohallinto otti uudestaan kaupungin kannalta kielteisen kannan, kun viime kesänä aloittanut uusi yhtiö Lappeenrannan Toimitilat (Lato) pyysi uutta ennakkopäätöstä verotuksesta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Uusimmat uutiset