Saimaan kanavassa lauantaina palanut huvivene on siirretty Soskuan alasatamaan — Odottaa siellä omistajan päätöstä siitä, minne vene siirretään

Saimaan kanavan liikennettä ei tarvinnut katkaista siirron ajaksi.

Etelä-Karjalan pelastuslaitos

22-metrinen huvivene paloi pahasti. Nyt vene on siirretty Soskuan alasatamaan.
22-metrinen huvivene paloi pahasti. Nyt vene on siirretty Soskuan alasatamaan.

Saimaan kanavassa lauantaina palanut huvivene on siirretty. 22-metrinen huvivene paloi uhkaavasti Saimaan kanavassa. Vene siirrettiin lauantaina, kun pelastuslaitos oli saanut palon sammutettua ja turvattua veneen turvalliseen siirtokuntoon.

— Pelastuslaitoksen puolelta asia on kunnossa, sanoo päivystävä palomestari Arto Suomalainen Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta.

Etelä-Saimaan pelastusseura oli mukana siirtämässä alusta, ja se vietiin Soskuan alasatamaan, missä vene on yhä.

— Siirto sujui hyvin, eikä siinä ollut sen suurempia ihmeellisyyksiä, kertoo puheenjohtaja Elias Altarriba Meripelastusseura Etelä-Saimaasta.

Liikennettä ei tarvinnut katkaista

Saimaan kanavan liikennettä ei tarvinnut katkaista siirron ajaksi. Altarriba kertoo, että siirto tehtiin lauantaina ilta-aikaan.

— Kyllä siinä koko päivä meni. Kesti aikansa, että kaikki varotoimenpiteet saatiin tehtyä sen varalta, että vene ei uppoa siirron yhteydessä.

Veneen lopullisesta siirtämisestä vastaa veneen omistaja.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet