Henkilöautot kolaroivat tasa-arvoisessa risteyksessä Imatralla

Toisen auton kuljettaja ajoi ilmeisesti ylinopeutta. Kolarissa ei syntynyt vakavia henkilövahinkoja. Poliisi selvittää tilannetta.

Niina Villman

Toinen risteyskolarin autoista ajoi ylinopeutta. Arkistokuva.
Toinen risteyskolarin autoista ajoi ylinopeutta. Arkistokuva.

Henkilöautot kolaroivat Imatran keskustassa Matinkadun ja Heikinkadun tasa-arvoisessa risteyksessä lauantaina noin kello 13.

Matinkatua pitkin tullut suomalaisautoilija ei ehtinyt havaita ajoissa oikealta vauhdilla tullutta venäläisautoilijaa, jolloin venäläisen ajama katumaasturi törmäsi suomalaisauton kylkeen.

Suomalaisen ohjaama henkilöauto osui törmäyksen voimasta vielä tolppaa päin. Auton kyydissä oli kolme aikuista ja kaksi lasta. Auton kuljettaja kävi sairaalassa tarkistettavana. Kolarista ei syntynyt vakavia henkilövahinkoja. Venäläisautoilija oli liikenteessä yksin. 

Pelastuslaitos kävi paikalla ohjaamassa liikennettä ja siivoamassa kolaripaikan. Poliisi selvittelee tapausta, sillä venäläisautoilija oli ilmeisesti ajanut alueella ylinopeutta. Heikinkadun nopeurajoitus on 40 kilometriä tunnissa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset