SK kiinteistö- ja saneerauspalvelu palkittiin Lemin yrittäjien vuoden yrittäjänä

Lemin yrittäjät

SK kiinteistö- ja saneerauspalvelu on palkittu Lemin vuoden yrittäjänä. Palkinnon otti vastaan yrittäjä Veli-Pekka Kinnunen.
SK kiinteistö- ja saneerauspalvelu on palkittu Lemin vuoden yrittäjänä. Palkinnon otti vastaan yrittäjä Veli-Pekka Kinnunen.

SK kiinteistö- ja saneerauspalvelu on valittu vuoden yrittäjäksi Lemillä. Yrittäjä Veli-Pekka Kinnunen sai kunniakirjan ja y-patsaan Lemin yrittäjiltä perjantaina. Samalla juhlittiin kiinteistöjen huoltoon ja saneerausrakentamiseen erikoistuneen yhtiön uusien toimitilojen avajaisia.

— Yritys on kasvava, ja se tuo Lemille positiivista kuvaa yrittäjien silmissä, Lemin yrittäjien puheenjohtaja Esa Jukanen kertoo SK kiinteistö- ja saneerauspalvelun palkitsemisen perusteluista.

SK kiinteistö- ja saneerauspalvelu on perustettu vuonna 2013 ja sillä on seitsemän vakituista työntekijää. Yritys toimii Etelä-Karjalan alueella.

Päivitetty 7.12. klo 12.27: Lisätty juttuun kuva.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat