M-Files avaa toimiston Lappeenrantaan — Työntekijöitä on tarkoitus palkata lisää

Ohjelmistoyhtiö M-Files tuli Lappeenrantaan pätevän työvoiman perässä.

Tampereella perustettu M-Files Oy laajentaa toimintaansa Lappeenrantaan.
Tampereella perustettu M-Files Oy laajentaa toimintaansa Lappeenrantaan.

Ohjelmistoyhtiö M-Files Oy avasi maanantaina toimipisteen Lappeenrantaan. Yritys työllistää alkuvaiheessa kolme työntekijää.
M-Filesin pääkonttori sijaitsee Tampereella. Lisäksi sillä on toimipiste Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii myös USA:ssa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa ja Saksassa. Maailmanlaajuisesti yhtiöllä on noin 400 työntekijää.
— Lappeenrannan toimipisteen työntekijämäärää on tarkoitus kasvattaa usealla hengellä vielä tämän vuoden aikana, toimitusjohtaja Miika Mäkitalo toteaa.
Yhtiön toimitilat sijaitsevat Laserkadulla Skinnarilassa.
— Lappeenranta erottui edukseen, kun etsimme meille pätevää työvoimaa. Teknillinen yliopiston on yksi asiakkaistamme, ja uskon, että löydämme sen kautta hyviä työntekijöitä, Mäkitalo sanoo.

Lappeenranta erottui edukseen, kun etsimme meille pätevää työvoimaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat