The Switch, Visedo, Aurelia Turbines ja Axco Motors muodostavat maailmanluokan keskittymän Lappeenrannassa — LUT on osallistunut kaikkien tuotekehitykseen

Lappeenranta on maailmanluokan keskittymä energiatehokkaiden moottorien ja voimansiirtojärjestelmien tutkimuksessa ja liiketoiminnassa.

Niina Villman

The Switch valmistaa muun muassa sähkömoottoreita, generaattoreitaja ja muuntajien tuulivoimaloihin ja meriteollisuuteen.
The Switch valmistaa muun muassa sähkömoottoreita, generaattoreitaja ja muuntajien tuulivoimaloihin ja meriteollisuuteen.

Aikamoinen väite. Että Lappeenranta olisi kasvanut maailmanluokan keskittymäksi energiatehokkaiden moottorien ja voimansiirtojärjestelmien tutkimuksessa ja liiketoiminnassa. Mitä tähän sanotaan saavutukseen ilmeisesti osaltaan vaikuttaneessa Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa (LUT)?

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet