Lappeenrannan mies lähti johtamaan Hotelli Punkaharjua Levin kokemuksella

Hotelli tavoittelee entistä enemmän yritysasiakkaita.

Soila Puurtinen

Saimi Hoyer ja Teemu Moisio ovat nyt yhtiökumppaneita. Moisio aloittaa hotelli Punkaharjun uutena toimitusjohtajana.
Saimi Hoyer ja Teemu Moisio ovat nyt yhtiökumppaneita. Moisio aloittaa hotelli Punkaharjun uutena toimitusjohtajana.


Tätä ei voi kopioida, mutta tämän voi viedä maailmalle. Näin tuumaa Teemu Moisio tarkkaillessaan Punkaharjun kansallismaisemaa.
Moisio, 40, aloitti tiistaina Hotelli Punkaharjun uutena toimitusjohtajana. Hänestä tulee myös hotellin osakas.
— Tämä on minulle kunnia-asia. Olen todella otettu näistä puitteista ja tästä upeudesta mitä täällä on, Moisio kuvaili tuntojaan oltuaan tehtävässään kaksi tuntia.
Lappeenrantalaislähtöinen Moisio osaa arvostaa Saimaan rantoja.
— Olen ulkoilmaihminen ja pohjoisessa viettämieni vuosien jälkeen palan halusta päästä työskentelemään tutussa ympäristössä, Saimaan rannalla.

Saimi ja Thomas Hoyer perustivat Hotelli Punkaharjun kaksi vuotta sitten. Saimi Hoyerin mukaan käynnistysvaiheen mittavat investoinnit on saatu hotellin taloudessa tasapainotettua, ja nyt on mahdollisuus kehittää toimintaa edelleen.
— Visio hotellin tulevaisuudesta on ollut kirkkaana mielessäni siitä asti, kun aloitin yrittäjänä kaksi vuotta sitten. Tahdomme tarjota yhä enemmän kulttuuria ja elämyksiä myös kansainvälisille asiakkaille, Saimi Hoyer sanoo.
Hotelli tavoittelee entistä enemmän yritysasiakkaita ja haluaa kehittää kokouspalveluita sekä tapahtumia.
Siinä riittää työsarkaa Moisiolle, joka on aiemmin toiminut matkailu- ja ravitsemisalan kehitystehtävissä sekä yrittäjänä.
Työssään Moisio saa kontolleen hotellin kasvutavoitteet ja tarkoituksena on, että hän vahvistaa erityisesti myynti- ja markkinointiosaamista.
Viime vuodet hän on viettänyt Levin alueella. Matkailualan sesonkiluonne ja sen vaikutus matkailutuotteisiin ovat siis tuttuja.

Moisio kertoo seuranneensa hotellin toimintaa siitä lähtien, kun vanha valtionhotelli siirtyi Hoyerien omistukseen. Hotellirakennus ja Punkaharjun kansallismaisema ovat ainutlaatuisia vetovoimatekijöitä.
Moisio uskoo vahvasti hotelliin, sillä alueen mahdollisuudet huomattiin jo, kun peruskivi oli muurattu 1845.
— Tehtävä on haasteellinen, mutta täällä on hyvä henkilökunta ja yhteistyökumppanit. Ennen kaikkea minua kiehtoo kulttuurihistoriallisesti erittäin arvokas ja perinteikäs hotelli sekä omistajien pitkälle viety näkemys hotellin tulevaisuudesta. Uniikilla tavalla konseptoitu hotelli on laadultaan kansainvälistä tasoa, kaikkia yksityiskohtia myöten.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Kommentoidut