Kauppalehti vertaili: Lappeenrannassa ja Helsingissä toimiva Visma Solutions oli viime vuoden kannattavin yritys

Visma Solutionsiin sijoitettu pääoma tuotti yli 500 prosenttia.

MIKA STRANDÉN

Markus Anttonen, Grigori Savustjan, Lasse Kosonen ja Antti Immonen työskentelevät Visma Solutionsin asiakaspalvelutiimissä. Arkistokuva lokakuulta.
Markus Anttonen, Grigori Savustjan, Lasse Kosonen ja Antti Immonen työskentelevät Visma Solutionsin asiakaspalvelutiimissä. Arkistokuva lokakuulta.

Ohjelmistoyhtiö Visma Solutions oli viime vuonna Suomen kannattavin yritys, kertoo Kauppalehti. Vismaan sijoitetulle pääomalle kertyi peräti 505 prosentin tuotto.

Yrityksellä on toimipisteet Lappeenrannassa ja Helsingissä. Se on rekrytoinut kuluvan vuoden aikana kymmeniä työntekijöitä.

Visma Solutionsin jälkeen kannattavin oli luottotietoja toimittava Suomen asiakastieto. Toimialoista parhaiten pärjäsivät ohjelmistoyhtiöt ja asianajotoimistot.

Kauppalehti vertaili yritysten kannattavuutta pääoman tuoton perusteella. Tiedot perustuivat viime vuoden tilinpäätöksiin. Listan kriteereinä olivat vähintään viiden miljoonan tulos ennen veroja ja vähintään 20 prosentin tulosmarginaali liikevaihdosta.

Juttua korjattu 29.12. klo 15.20: Poistettu maininta siitä, että Visma Solutions olisi ostanut Octo3:n. Octo3:n osti Visma Consulting.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet