Omien urheilijoiden kärkikaarti mukana Kimpisen Kalevan Kisoissa

Alisa Vainion nimi ilmestyi ilmoittautuneiden listalle keskiviikkona, Tero Pitkämäen ei.

Kalle Sipiläinen

Alisa Vainio ilmoittautui viimeisenä ilmoittautumispäivänä kahdelle juoksumatkalle. Kalevan Kisojen naisten 5 000 metriä juostaan sunnuntaina ja kymppi perjantaina.
Alisa Vainio ilmoittautui viimeisenä ilmoittautumispäivänä kahdelle juoksumatkalle. Kalevan Kisojen naisten 5 000 metriä juostaan sunnuntaina ja kymppi perjantaina.

Lappeenrannan Kalevan Kisojen kaartissa on ilmoittautuneiden perusteella eteläkarjalaisten urheilijoiden kärkikaarti mukana. ilmoittautumisaika päättyy keskiviikkona keskiyöllä.

Viimeisenä listalle ilmestyi keskiviikkona illansuussa järjestävän seuran LUM:n kestävyysjuoksijan Alisa Vainion nimi 5 000 ja 10 000 metrille. Nuoriso-olympiafestivaaleilta palaava Moona Korkealaakso on ilmoitettu sekä 1 500, 5 000 ja 10 000 metrille, mutta juossee kaksi lyhyintä matkaa.

Kristiina Halonen voitti talvella naisten 300 metrin aitajuoksun mestaruuden Suomen halliennätyksellä 40,99, mutta hän on kärsinyt polvivaivasta. Valmentaja Petri Ruotsalainen viestitti keskiviikkoiltana Halosen näillä näkymin juoksevan 400 metriä, mutta 400 metrin aidat on vielä iso kysymysmerkki.

Satamassa vihreää

Kovista mitalitoivoista Simo Lipsanen on sekä 3-loikassa että pituudessa ja Aku Partanen satamassa käveltävällä 20 kilometrillä. 3-loikassa Lipsanen saa seurakseen tämän kesän tilastonelosen Arttu Tyystjärven.

Kävelykaartin kovat naisnimet Elisa Neuvonen ja enemmän 50 kilometrille tähtäävä Tiia Kuikka osallistuvat naisten 10 kilometrin kilpailuun.

Korkeudessa mitalijahdissa on Savitaipaleen Jesse Huttunen.

Senni Salmisen paluu

Naisten loikkapaikalla nähdään perinteitä vihreässä asussa vaalimassa jyväskyläläistynyt Elina Torro. Tiukimmin mitalissa on kiinni kuitenkin Imatran urheilijoiden Senni Salminen, joka on kesän tilastoissa kolmas.

Naisten keihäässä LUM:n Saara Lipsanen hakee alkukesän kangertelun jälkeen uutta nousua.

Pitkämäen kuntoutus jatkuu

Harmillisin kato on käymässä Kimpisen keihäspaikalla, sillä Oliver Helanderin pois jääntiä seurasi eilen ilmoitus Tero Pitkämäen kuntoutuksen jatkumisesta.

— Pitkämäki ei halua kilpailla, ennen kuin on jälleen haluamallaan tasolla, viesti Pitkämäen manageri Tero Heiska SUL:n verkkosivuilla.

Pitkämäki ei osaa vielä sanoa, missä hän seuraavan kerran kilpailee.