Tehokas päätöserä toi Ketterälle voiton Jokipojista — Ketterän sankariksi nousi hattutempun iskenyt Rasmus Hämäläinen: "Ei näitä kolmen maalin iltoja ole Mestis-uralla ihan liikaa ollut"

Ketterän päävalmentaja Matias Lehtonen oli tyytyväinen tehokkaaseen viimeistelyyn, mutta kiekollisessa pelaamisessa jäi petrattavaa.

Santeri Tynkkynen

Ketterän Rasmus Hämäläinen oli illan hahmo kolmella maalilla.
Ketterän Rasmus Hämäläinen oli illan hahmo kolmella maalilla.

Ketterä kohtasi keskiviikkona Imatran jäähallissa Jokipojat, joka oli ennen illan ottelua Mestiksen viiden ottelun kuntopuntarissa kuumin joukkue TUTO Hockeyn sekä IPK:n kanssa.

Ketterä onnistui lyömään kapuloita kuuman joukkueen rattaisiin. Vahva päätöserä toi Ketterälle voiton lukemin 5—3 (1—1, 1—1, 3—1).

Kentän suurin hahmo oli hattutempun iskenyt Rasmus Hämäläinen. Kolmen maalin iltaa viettänyt Hämäläinen myönsi, että ottelu ei ollut helpoin mahdollinen. Ketterä oli kaksi erää vaikeuksissa Jokipoikien kanssa.

— Saimme itsemme kasaan viimeiseen erään, ja varsinkin omassa päässä pystyimme pelaamaan paremmin, Hämäläinen veisteli ottelun jälkeen.

Ketterä on loppusyksyn aikana tuskaillut maalinteon kanssa, mutta keskiviikkona soturilauma onnistui maalinteossa ratkaisevilla hetkillä. Hattutempun iskenyt Hämäläinen oli tyytyväinen omaan esitykseensä.

— Ei näitä kolmen maalin iltoja ole Mestis-uralla ihan liikaa ollut, ja siihen saa olla kyllä todella tyytyväinen.

Ketterän päävalmentaja Matias Lehtonen oli tyytyväinen siihen, että kotijoukkue onnistui maalinteossa vastustajaa paremmin. Täysin tyytyväinen hän ei kuitenkaan omien esitykseen ollut.

— En ollut tyytyväinen meidän kiekolliseen pelaamiseen. Olimme huolimattomia kiekon kanssa. Jokipojat tuli tosi kovaa päälle, ja olimme välillä lirissä sen kanssa, Lehtonen totesi.