SaiPan puolustaja Lasse Lappalainen kiistää siirtyvänsä ensi kaudeksi Kuopion KalPaan — "Yrittävät vissiin hämmentää vähän"

Mika Strandén

Lasse Lappalainen (oik.) pääsi juhlimaan maalia Jonatan Tanuksen, Topi Nättisen ja Peter Quennevillen kanssa lauantain kotiottelussa.

Savon Sanomat uutisoi viikolla SaiPan puolustajan Lasse Lappalaisen siirtyvän ensi kaudeksi synnyinseudulleen Kuopioon ja KalPan paitaan. Lappalainen itse ihmettelee uutisointia.

— Lehdet kirjoittelee kaikenlaista. Yrittävät vissiin hämmentää vähän. Uutinen ei pidä paikkaansa, Lappalainen vakuutti.

SaiPan ylivoimapeli on edelleen sarjan tehottominta. Pelicans-ottelussa pilkotti kuitenkin valoa pimeyteen, kun Lappalainen täräytti limpun verkkoon vain yhdeksän sekuntia rangaistuksen alkamisesta.

— Nyt tehdään paljon töitä ylivoiman eteen ja mennään maalille. Näin, että siellä oli maalissa tilaa ja (Cody) Kunyk teki hyvän maskin maalivahdin eteen, puolustaja kertasi maalin syntyä.

Lauantain ottelussa oli erien puolivälissä ylimääräiset mainoskatkot, joilla kunnioitettiin Suomen itsenäisyyttä.

— Kyllä siellä vaihtopenkillä vähän tuli videoita katsottua. Tykkäsin siitä, kun veteraaneja näkyy valotaululla ja kerrotaan sotajuttuja. Tämä oli hieno tilaisuus ja mitä olen telkkarista katsonut näitä pelejä muuallakin, niin ne on olleet hyvin järjestettyjä, Lappalainen kiitteli.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat